maandag 6 januari 2014

KO JagdPanzer Hungary 3

I  finished the Magic Tracks, I got them out my sparebox and are perfect for this build. They are easy to work with and give the look i wanted. I already did the short track and finished the right side with a full track. I gave the right side the look of shortage of the right spareparts by giving it different roadwheels.
4 opmerkingen:

 1. Mooie vorderingen,hoe valt het mee om met deze Magic Tracks te werken is er een bepaalde truc om de tracks zo mooi te laten lopen op de wielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Danny,

  Ik gebruik omgekeerd schilderstape zoals op de foto om de track op te maken. Als deze lang genoeg is dan ga ik met een kwastje met bison verdunner lang de binnenkant van de tracks. Minuutje laten inwerken zodat de track aan elkaar blijft en dan om de wielen vormen. Het is even wennen maar als je dit een paar keer gedaan hebt dan is het goed te doen. Nadien kan je de track verstevigen door nogmaals de Bison verdunner?Tamiya extra Thin (what ever) nogmaals lang de binnenkant te strijken. De andere helft van de track doe ik bewust niet om te voorkomen dat het plastic in de naden van de schakels smelt.

  Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor deze tip gaan we eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Elco bedankt voor deze zeer nuttige info ivb het motor gedeelte,gelukkig kan ik dit nog zonder problemen aanpassen want er is nog niets verlijmd.
  Dus ga ik eens opzoek hoe ik het beste de radiator kan na maken!!!
  Alvast bedankt voor deze info.

  BeantwoordenVerwijderen